Even een beetje makkelijk eten, vandaag, hoor. Ik was namelijk de hele dag met dochterlief naar een scherm-toernooi. Dus toen we tegen etenstijd thuiskwamen waren we allebei aardig moe. Gelukkig zaten er geen heel erg ingewikkelde of bewerkelijke ingrediënten in de Too Good To Go box van gisteren: speklapjes, varkensschnitzels en voorgesneden roerbakgroenten. Met een pakje red curry paste uit de supermarkt werd dat natuurlijk een lekker makkelijke maaltijd.
Nu lekker relaxen. Vanavond filmavond: we kijken Annie! Je weet wel: “Tomorrow, tomorrow, I love ya, tomorrow. You’re allways a day away!”

Ingrediënten
3 speklapjes
2 varkens schnitzels
1 zak roerbakgroenten champignons (400 gram)
1 rode paprika
1 pakje red curry paste
200 ml kokosmelk
olijfolie
rijst
kroepoek

Bereiding
Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking.
Knip de speklappen en de schnitzels in reepjes. Verhit een scheut olie in een wokpan en bak daarin de varkensreepjes aan. Als de reepjes gaar zijn, voeg dan de curry paste toe. Roer de curry pasta door het vlees en bak even aan. Was de paprika, snij doormidden, verwijder de zaadlijsten en snij in stukjes.
Voeg dan de roerbakgroenten, paprika en de kokosmelk toe.
Doe de deksel op de pan, zet laag en laat lekker pruttelen.

Schep de rijst op en schep er de curry over. Doe er een handje kroepoek bij.
Eet smakelijk!